Resulttia Sportswear — yksilölliset ja sporttiset tekstiilit

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa eri valmistajien sporttisia tekstiileitä yksityishenkilöille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja yrityksille. Pienemmätkin määrät omalla tekstillä, seuran logolla ja muilla painatuksilla tai ilman niitä järjestyvät.

Lisätietoja tuotteista ja yrityksestä

Edustamiamme tuotemerkkejä

Blazewear
www.blazewear.com

Lämpenevät asut, lämpöasut, lämpöhanskat, lämpöhansikkaat, lämpökäsineet, lämpöhuivit, lämpöliivit, lämpötakit, lämpöpohjalliset, lämpenevät hanskat, lämpenevät käsineet, lämpenevät huivit, lämpenevät liivit, liivit lämmitysvastuksilla, urheiluliivit lämmitysvastuksilla, lämpenevät takit, lämpenevät fleecet, lämpenevät fleecetakit, lämpenevät pohjalliset, lämpenevät kengänpohjalliset, sukat, lämpösukat, kehonlämmittimet, selänlämmittimet, lämpötyynyt, lämpöloimet, lämpenevät hevosloimet, lämpenevät loimet hevosille, satulahuovat, akut, lisäakut, akkupaketit, paristot, verkkovirtalaturit, autolaturit...


Kaikki edustamamme tuotemerkit

04.04.2021

38 uutta tuotemerkkiä — kasvomaskit, kengät...

Resulttia Sportswear on koronasta huolimatta laajentanut valikoimaansa entisestään. Nyt löytyvät esim. koronavirukselta suojaavat kasvomaskit, puiset aurinkolasit ja rannekellot, pyyhkeet, löylykauhat, urheilulliset kengät ja jalkineet, sateenvarjot ja sadeasut sekä hyönteisiltä suojaavat vaatteet ja asusteet koko perheelle.

Uusia tuotemerkkejä, joita toimitamme yksittäiskappaleita tai isomman määrän kerrallaan, ovat Aarni, Arison, Brook Taverner, BugOff, Clique, Craft, Cutter & Buck, Écologie, ELKA Rainwear, FARE, FUJI Sports, Get impressed, Isacco, James & Nicholson, James Ross Collection (JRC), Johanna Oras, Karlowsky, KOLO Sauna, Mantis World, Metmaxx, myrtle beach, NEOBLU, Nimbus, Nystad Sauna Company, Payper, Pen Duick Black & Match, Philippi, Projob, Regatta Professional, Roly, Sagaform, SEES Company, Sipec, Stamina, Stefania, The One Towelling, Ukko Finland ja WestCoast Headwear.

17.09.2019

Resulttia Sportswearin noutopiste Tampereella

Resulttia Sportswearin noutopiste Tampereen Kalevassa on ollut toiminnassa loppuvuodesta 2017 alkaen. Sopimuksen mukaan avoinna olevan noutopisteen osoite on nyt päivitetty Internet-sivuillemme. Samalla päivitimme postiosoitteemme.

17.09.2019

Syyskuun aikana Tampereen firmabiljardiliigaan

Resulttia Solutionsin ja Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n järjestämän Tampereen firmabiljardiliigan yhdeksäs liigakausi alkaa syksyllä. Kolmihenkisillä tamperelaisjoukkueilla pelataan 9-palloa. Joukkueet voivat muodostua yhdestä tai useammasta yrityksestä. Liigakutsun mukaisesti ilmoittautumisia vastaanotetaan 30.09.2019 asti sivustolla www.firmabiljardiliiga.fi.

18.08.2017

Tampereen firmabiljardiliigaa taas syksystä alkaen

Resulttia Solutionsin ja Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n järjestämän Tampereen firmabiljardiliigan, joka tähtää verkostoitumiseen, historian seitsemäs kausi alkaa lokakuussa. Kaudella 2017-2018 kolmihenkisillä tamperelaisjoukkueilla pelataan 9-palloa. Joukkueet voivat muodostua yhdestä tai useammasta yrityksestä. Liigakutsun mukaisesti ilmoittautumisia vastaanotetaan 30.09.2017 asti sivustolla www.firmabiljardiliiga.fi.

31.01.2017

23 uutta tuotemerkkiä tilattavissa kauttamme

Resulttia Sportswear on aloittanut vuoden 2017 kovalla tohinalla. Olemme solmineet lukuisia uusia yhteistyösopimuksia ja laajentaneet valikoimaamme huomattavasti — peräti 23 tuotemerkin verran! Uusia tuotemerkkejämme ovat Anvil, Atlantis Caps, Bella+Canvas, Cobalt Fusion, Cross, Helly Hansen, Helly Hansen Workwear, Jack&Maker, Jukka Rintala, Just Cool by AWDis, K-up, Kimood, Mumbles, Portwest, Proact, Puijo Mountain Wear (Mountain Wear by Mercatus), Saar Design, Secrid, Skinnifit, SOL'S, Tombo, Towel City ja UBAG. Laajentuneen vaatevalikoiman kunniaksi olemme avanneet verkkosivumme myös osoitteessa www.vaatteita.fi.

01.01.2015

Uusi postiosoitteemme käyttöön 01.01.2015

Resulttia Sportswear on muuttanut. Tämän johdosta postiosoitteemme on muuttunut 01.01.2015. Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme rutkasti resulttia vuoteen 2015!

21.10.2014

Wear.fi ja Resulttia Sportswearin verkkosivut

Jatkossa Resulttia Sportswear löytyy Internet-osoitteesta www.wear.fi. Lyhyttä ja kaunista, eikö totta! Palvelemme toki myös vanhassa nettiosoitteessamme www.sportswear.fi, joka jatkaa toimintaansa vanhaan malliin.

18.09.2014

Matin Sakki Oy ja Resulttia Sportswear yhteistyössä

Matin Sakki Oy keskittyy mainos- sekä liikelahjoihin ja palvelee useita satoja asiakkaitaan joustavasti, tarvittaessa myös viikonloppuisin. Vuosikymmeniä toiminut perheyritys tunnetaan aidosta ja tinkimättömästä halustaan auttaa liikelahjojen valinnassa ja hankinnassa. Resulttia Sportswearin kanssa aloitetun yhteistyön myötä Matin Sakki Oy tarjoaa tuotteensa ja palvelunsa erikoishintaan Resulttia Sportswearin kautta tulleille asiakkaille, joten kun otat yhteyttä Matin Sakkiin, muista mainita Resulttia Sportswear.

11.09.2014

Nyt porukalla Tampereen firmabiljardiliigaan!

Resulttia Solutionsin ja Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n järjestämä Tampereen firmabiljardiliiga 2014-2015 on verkostoitumiseen tähtäävää yhteistoimintaa kolmihenkisille työ- ja kaveriporukoille. Kausi alkaa lokakuussa ja pääyhteistyökumppani on Koskiröntgen & Koskimagneetti. Joukkueiden ilmoittautumisia vastaanotetaan 30.09.2014 asti liigasivustolla www.firmabiljardiliiga.fi. Jaa liigakutsu Facebook- tai LinkedIn-kavereillesi ja haasta heidät mukaan!

08.05.2014

Lisää huppareita, collegetakkeja ja kauluspaitoja

Olemme lisänneet Internet-sivuillemme uusia tuotemerkkejä. Just Hoods by AWDis tunnetaan korkealaatuisista huppareista ja takeista. Henbury puolestaan valmistaa mm. kauluspaitoja sekä lyhyillä että pitkillä hihoilla. Näitä kaikkia on nyt saatavilla kauttamme.

10.02.2014

Jälleenmyymme joogamatot ja muut urheilumatot

Resulttia Sportswear on nyt myös mattokauppa. Meiltä kannattaa kysyä erilaisia urheilumattoja — olipa kyseessä jooga-, jumppa-, pilates-, voimistelu- tai muu urheilumatto.

29.10.2013

Tarjous: Russell-pikeepaitoja 10,00 euroa/kpl!

Tyhjennämme jälleen varastoamme. Kaikki rintataskulliset Russell 599P -pikeepaidat, joissa aaltokoristeet kauluksessa ja hihansuissa sekä sivuhalkiot, maksavat vain 10,00 euroa/kpl + mahdolliset toimituskulut. Unisex-mallisten paitojen väri on French Navy. Tarjolla on kokoja S, M, L ja XL. Lisätietoja löytyy tuotekortista.

23.11.2012

Unisex-mallin Russell-pikeepaitoja poistohinnoin

Tyhjennämme varastoamme ja myymme edulliseen poistohintaan kaikki Russell 599P -pikeepaidat, joissa on tasku vasemmassa rinnassa, aaltokoristeet kauluksessa ja hihansuissa sekä sivuhalkiot. Unisex-mallisten paitojen väri on French Navy. Kokovaihtoehdot ovat S, M, L ja XL. Paidat maksavat vain 18,00 euroa/kpl + mahdolliset toimituskulut. Lisätietoja löytyy tuotekortista.

19.10.2012

Uutta: Reece ja Stanno Resulttia Sportswearilta!

Stannon urheilutekstiilivalikoimista löytyvät seuratekstiilit esim. jalkapalloon ja salibandyyn. Näyttävät, hinnaltaan kilpailukyiset peliasut, tuulipuvut ja collariasut ovat suosittuja — kiitos erinomaisen laadun! Reece Australia puolestaan tarjoaa tyylikkäitä seura- ja fashionasuja, jotka sopivat kaikkeen urheiluun ja vapaa-aikaan.

27.06.2012

Blazewearin lämpöasut nyt saatavilla

Blazewear-lämpöasut tuovat helpotusta monille talvilajien harrastajille ja ulkona työskenteleville sekä ihmisille, jotka kärsivät kylmistä käsistä ja hakevat lievitystä vaivoihinsa. Valikoimaan kuuluvat akuilla tai paristoilla lämpenevät hansikkaat, kengänpohjalliset, sukat, takit ja huivit sekä loimet hevosille. Lämpötekstiilit sopivat esim. urheiluseuroille ja seurojen varainhakintaan sekä ratsastukseen, hiihtoon, lasketteluun, jääkiekkoon, moottoriurheiluun, vaellukseen, metsästykseen, kalastukseen ja ulkotöihin.

18.04.2012

Resulttia Sportswear Radio 957:n yritysuutisissa

Viikko sitten eli 11.04.2012 Radio 957:n yritysuutisissa kuultiin uutinen tekstiileitä jälleenmyyvästä Resulttia Sportswearista. Jutusta on myös pidempi tekstiversio.

15.03.2012

Resulttia Sportswearin Internet-sivusto julkaistu

Seura-asuja ja muita urheiluseuroille sekä yrityksille tarkoitettuja tekstiileitä jälleenmyyvän Resulttia Sportswearin verkkosivut avattiin 15.03.2012 osoitteessa www.sportswear.fi. Samalla uudistimme graafisen ilmeemme — vaihdoimme kertaheitolla vihreistä värisävyistä violetteihin.

07.04.2011

Yrityksemme tukemassa junnubilisliigatoimintaa

Tulospalvelut ja Internet-sivustot hallitsevan Resulttia Solutionsin, Pirkanmaan Pool ry:n juniorijaosto Pirkanmaan Pool Academyn ja Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden yhteistyön tuloksena alkunsa saaneen Pirkanmaan Resulttia Solutions -junnubilisliigan ensimmäinen sarjakausi 2010-2011 huipentui Tampereen Galaxie Centerissä 03.04.2011 pelattuihin liigafinaaleihin. Tiedotteen mukaisesti tapahtumaa olivat tukemassa Resulttia Sportswear ja JM Pool Cues.

07.04.2011

Urheilutekstiilit jälleenmyy Resulttia Sportswear

Resulttia Sportswear, Resulttia Solutionsin aputoiminimi, on perustettu 28.03.2011. Lopullisesti nimi rekisteröityi 30.03.2011. Kyseessä on seura-asuja ja muita lähinnä urheiluun liittyviä tekstiilejä myös pienempiä eriä urheiluseuroille ja urheilijoille jälleenmyyvä ja painattava yritys. Saatavilla ovat mm. seuraavien valmistajien vaatteet ja tekstiilit: Fruit of the Loom, Kariban ja Matterhorn. Internet-sivut avautuvat tuonnempana.

Resulttia Sportswear toimittaa tekstiilit mm. erilaisille harrasteryhmille ja muille porukoille, jotka kaipaavat pukeutumiseensa yhtenäistä ilmettä tai haluavat houkutella lisää potentiaalisia asiakkaita vierailemaan mainostettavilla verkkosivuilla. Erilaiset paidat ja takit, kuten myös monenlaiset päähineet pipoista huiveihin ja lippalakkeihin asti, toimivat kaupungin vilinässäkin hyvin näkyvänä ja kustannustehokkaana tapana esiintuoda omaa verkkopalvelua. Painatuksia ja niissä värejä voi olla useita. Valikoimastamme löytyvät sopivanlaiset tekstiilit, jotka kestävät kulutusta ja käyttöä sekä soveltuvat brodeeraukseen tai muuhun painatukseen.

Resulttia Sportswear toimittaa tekstiileitä myös pieniä eriä joko painatuksilla tai ilman. Ota yhteyttä myyntiimme, sillä nyt pienilläkin yrityksillä ja yhdistyksillä sekä yksityishenkilöillä on mahdollisuus saada haluamansa määrä tekstiileitä ja testata pienemmän tai suuremman omannäköisen mainoskampanjan toimivuus käytännössä!

Yhteystietomme

Resulttia Sportswear

045 277 8527
info@sportswear.fi
www.sportswear.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Noutopiste:
Resulttia Sportswear
Teiskontie 13 LT 1
33500 TAMPERE

Avoinna sopimuksen mukaan!

Postiosoite:
Resulttia Sportswear
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
045 672 6722
mika@sportswear.fi


Toimitusehtomme

Kun olet aikeissa tilata tuotteitamme, ennen tilauksen tekemistä on hyvä tutustua toimitusehtoihimme.


Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Copyright © 1998-2024 Resulttia Sportswear